Særlige arrangementer

Fødselsdag

Vi har lokaler og aktiviteter til at lave en fødselsdag der sent vil blive glemt. Det er både for voksne og de lidt større børn. Gæsterne kan dyppe lys, lave mosaiklys eller dekorere et forstøbt lys med flotte mønstre de selv skærer ud. I er velkommen til at medbringe kage og hvad der ellers hører til en fødselsdag. Kontakt os og lad os sammen arrangere en uforglemmelig fødselsdag hos os.

Polterabend

Hvis i holder polterabend hos Corra Design tæt ved Odense får i en anderledes oplevelse man ikke lige prøver hver dag. Selv dyp og dekoration. I får hvert et lys i kan dekorere i jeres personlige stil, alle kan være med. Vi sørger for alle materialer og lidt godt til ganen samt et glas bobler.

Lys til selskaber

Dekoration og print

Lys med personligt design til en speciel lejlighed. Lysværkstedet Corra Design laver specialdesignede lys til konfirmanden, den runde fødselsdag, studenten eller måske bryllupsbordet. Vi mødes og udarbejder sammen et design som vi laver til jer. Kontakt os og lad os komme i gang med at designe de helt rigtige lys til jeres specielle lejlighed.